Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Další těžká utkání odehráli nejmladší minižáci U11 doma s Milovicemi

12.12.2022 | Tomáš Filip

Na další těžký zápas k nám zavítal soupeř NBK Milovice U11B, který dočasně vede přípravnou soutěž nejmladších minižáků U11B a to díky odehranému zápasu navíc než ostatní týmy v čele tabulky.

Začátek prvního zápasu začal ve vysokém tempu, díky naší skvělé obraně jsme dokázali držet malý náskok a první čtvrtina tak skončila 14:9 pro Benešov. I ve druhé části jsme měli lehce navrch, ale soupeř občas ukázal, že se lehce nevzdá. Naše obrana ale fungovala perfektně a tak jsme v polovině zápasu vedli 25:19.Třetí část ovšem byla ze strany Milovic plná bojovnosti a zlepšené obrany, což nám začalo způsobovat problémy jak v útoku tak v obraně. Hra se přelévala ze strany na stranu a herní tempo bylo vysoké. Díky urputnému bránění se začali objevovat fauly a tak hru kouskovali trestné hody na obou stranách. Naše úspěšnost nebyla tak vysoká jako u Milovic a tak na konci třetí části vedli těsně Milovice 30:29. V poslední části zápasu se rozpoutal boj o to kdo tento zápas přivede do vítězného konce. Naši kluci byli zaskočeni přístupem Milovic a trochu se nám začala do hry vkrádat nejistota s nervozitou a naše úspěšnost proměňování šla rapidně dolů. Soupeř díky podařenému obratu v zápase naopak předváděl sebevědomí v pohledných kombinacích a nakonec urval vítězství na svojí stranu v poměru 39:34

BC Benešov - NBK Milovice 34:39 (14:9,25:19,29:30)

Do druhého zápasu jsme se stačili oklepat a nastoupili jsme s chutí oplatit prohru. Milovice ale pokračovali ve vysokém tempu a tak první koš vstřelili oni. Podařilo se nám náskok stáhnout a chvíli jsme dokonce i vedli. Na konci první části však soupeř strhl vedení na svojí stranu a první část nakonec vyhrál 13:12. Druhá část opět přinesla urputný boj a snahu vyhrát i druhý zápas. Soupeř ale po polovině zápasu udržel náskok 1 bodu a tak jsme do třetí části nastoupili se skórem 18:17 v prospěch Milovic. Ve třetí části jsme přidali na bojovnosti a to přineslo mnoho faulů, které soupeř dokázal potrestat. Projevovala se naše nervozita a tak jsme nedokázali proměnit jasné příležitosti a i trestné hody nám nepadali. Vzhledem k tomu že se nám nepodařilo ve třetí části vstřelit koš vedli do poslední části zápasu Milovice 24:17.Závěrečná část byla opět rozkouskována množstvím trestných hodů a nám se nepovedlo vstřelit tolik potřebný koš, který by pomohl v obratu. Konečná prohra 32:19 nám ukázala že je potřeba zlepšit úspěšnost střelby, která by nám umožnila takovéto zápasy vyhrát. 

BC Benešov - NBK Milovice 19:32 (12:13,17:18,17:24)

Celkově byl však náš výkon lepší než v předchozím kole a tak věříme, že až se příště potkáme, můžeme Milovicím prohru vrátit.

 
Aktuální články
Poslední utkání před MČR starší minižákyně U13 zvládly

Poslední zápas Nadstavby A středočeského krajského přeboru odehrály v odloženém čtvrtečním utkání starší minižákyně proti...

 
Play-off 2.ligy žen pokračuje již tuto sobotu na Dukle

Ženy A přešly v 1.kole play-off 2.ligy celkem lehce přes TJ Lokomotivu Liberec. 

 
Mladší minižákyně U12 uspěly v Brandýse

V neděli 14.4. se mladší minižákyně představily v Brandýse v dalších dvou utkáních krajského přeboru.

 
Starší minižákyně U13 hrály doma s HBéčkem a Kladnem
 
Poslední dva zápasy sezóny odehráli starší žáci U15
 
Starší minižákyně U13 na turnaji ve Francii
 
Starší minižáci U13 postupují na turnaj Final 4 ze 3.místa
 
Kadetky U17 si připsaly v lize pohodové výhry
 
Turnaj Šmoulinky hráli v neděli naši minižáci opět na gymplu
 
Po velikonočním turnaji byli mladší žáci U14 v lize úspěšní
 
Zápasy
2.LIGA skupina A | Neděle 10.12.2023
12. kolo
Tigers České Budějovice - BC Benešov
 
2.LIGA skupina A | Sobota 06.01.2024
13. kolo
BC Benešov - Jiskra Domažlice
 
2.LIGA skupina A | Sobota 20.01.2024
15. kolo
Sokol Vyšehrad - BC Benešov
 
2.LIGA skupina A | Neděle 21.01.2024
16. kolo
TJ Sokol Kbely - BC Benešov
 
2.LIGA skupina A | Sobota 10.02.2024
17. kolo
BC Benešov - SKB Rokycany
 
2.LIGA skupina A | Neděle 11.02.2024
18. kolo
BC Benešov - BK Plzeň B
 
 
BC Benešov & eSports.cz RSS